Werkervaring

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan binnen het danswerkveld. Hieronder ziet u de meest recente werkplekken. Interesse in een uitgebreide CV? Neem contact met mij op via info@silss.nl

Dansplaats Leende

De dansplaats is een dansorganisatie gevestigd in Noord Brabant. Je kunt er terecht voor verschillende danslessen op verschillende locaties in Engelen, Heeze en Leende. De dansplaats wil iedereen laten proeven van dans. Voor iedereen is er een manier om te dansen en te bewegen.

Bij de dansplaats verzorg ik op zaterdagochtend de kleuterdans en jazz-streetdance lessen op locatie Leende. Interesse in een proefles? Meld je hier aan.

BSO kinderopvang Horizon

Op de BSO van kinderopvang Horizon, gevestigd in Valkenswaard hangt een huiselijke en ongedwongen sfeer. De kinderen hebben er veel inspraak. Er wordt gekeken naar wat de kinderen willen en waar daar mogelijkheden voor zijn. Met de vele verschillende ruimtes die zij aanbieden kunnen zijn ook verschillende activiteiten aanbieden.

Bij de BSO van kinderopvang Horizon verzorg ik donderdagmiddag dansworkshops op de locaties Haagstraatplein en de Grasspriet.

Dansgarde AWC de Keien

AWC de Keien is een carnavalsvereniging gevestigd in Waalre. De vereniging viert, draagt uit en beleeft carnaval in Aalst en Waalre. Dit doen ze met een complete vereniging waarbij ook de dansgardes horen.

Bij AWC de Keien verzorg ik op woensdag avond de trainingen voor de gardedansen van de ini-mini’s en mini’s en de showdans van alle gardes, samen met mijn mede trainsters. Interesse om dansmarietjes te worden? Meld je aan via jcdekeien@gmail.com