Informatie

Silss Dance Company is een dansbedrijf gevestigd in Limburg en biedt verschillende diensten aan; dansles in verschillende stijlen, workshops, kinderfeestjes, danslessen op de basisschool en Silss is in te huren als docent op uw dansschool. Tijdens de lessen staan plezier, vertrouwen en veiligheid voorop en dit alles gebeurd onder ons motto ‘dansen doe je samen‘. 

Visie 

Dans is voor ons zoveel meer dan alleen bewegen op muziek of  het aanleren van pasjes. Dans is een vorm van communiceren waarbij verschillende ontwikkelingsgebieden geprikkeld worden. Wij vinden het belangrijk dat deze ontwikkelingsgebieden ook allemaal geprikkeld worden tijdens de dansles, met de nadruk op de sociaal-emotionele en creatieve ontwikkeling, welke elkaar versterken. Want samen dansen is toch wel het allerleukste. 

Tijdens de danslessen staat het welbevinden van de leerlingen voorop. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen zich veilig en fijn voelen en plezier beleven tijdens de dansles. Alleen op deze manier kan de leerling zich blijven ontwikkelen en het mooie aanleren van het dansen. Daarnaast zijn wij van mening dat iedereen uniek is, dus ook onze leerlingen. Dit zorgt ervoor dat iedere leerling een individuele behoeftes heeft. Wij vinden het belangrijk dat hierop ingespeeld wordt met een duidelijke verwachting naar de leerling toe. Alleen als we samen werken komen we tot het gewenste doel.